Neerslag in aanpassen

volgende
mm per uur

Weerslag mededeling

Hoe is de actuele radar in Europa? Europa in breedbeeld!
Zonbeelden? De actuele zonbeelden van Europa!

regen

zon & wolken

Radar Europa

Delen

Weerfoto's

#luiten, #klmopen, #weerslag, #rotterdam, #holland, #weerslag,

Weersverwachting Nederland van 9 februari 2023

Vandaag van het noordwesten uit bewolking

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vanochtend] begint met zon. In het westen en noorden raakt het bewolkt, maar het blijft vrijwel overal droog. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

[Vanmiddag] is het zwaar bewolkt en mogelijk valt er plaatselijk wat lichte motregen. In het zuidoosten is er eerst nog ruimte voor de zon. In de tweede helft van de middag klaart het in het noordwesten op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het noordoosten tot 7°C in het westen. De wind komt uit zuidwest en is zwak tot matig. Aan zee staat een matige wind uit het westen.

[Vanavond] kan er in het zuiden en oosten eerst plaatselijk motregen vallen. In de rest van het land is het droog. In de tweede helft van de avond kan er plaatselijk mist ontstaan. Er staat weinig wind, maar in het noorden staat een matige wind uit zuidwest.

[Komende nacht] is er vooral in het zuiden, midden en oosten kans op mist. Het blijft overal droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C aan zee tot plaatselijk -2°C in het binnenland. Er staat weinig wind.

[Morgenochtend] komt er vooral in de zuidoostelijke helft op meerdere plaatsen mist voor. Deze lost later in de ochtend op de meeste plaatsen op. Verder is het zonnig, maar in het noorden komt er af en toe meer bewolking voor. Het blijft droog. De wind neemt toe naar matig en komt uit het zuidwesten.

[Morgenmiddag] is het op de meeste plaatsen zonnig, maar in het noorden drijft er af en toe bewolking vanaf zee binnen. Het blijft droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan zee is de wind vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, windkracht 6.

[Morgenavond] trekt bewolking van het noorden uit zuidwaarts. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan zee is de wind vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, windkracht 6.
(Bron: Weerslag/KNMI)

Verwachte neerslag en zon komende 14 dagen (de pluim)

Regenverwachting Zonverwachting

Het weer nu image description

Gem. ℃ Max. ℃ Min. ℃
0,3 7,0 -3,2
Max. wind
46km/h (6Bft)

Temperatuur
Windkracht
Windstoten
Zicht
Waarschuwingen

Bekijk alle actuele weerstation waarnemingen.

Landelijke verwachting komende 6 dagen.

vr 10 feb 2023 za 11 feb 2023 zo 12 feb 2023
image description image description image description
Max℃ 8 10 10
Min℃ 0 3 4
ma 13 feb 2023 di 14 feb 2023 wo 15 feb 2023
image description image description image description
10 10 10
2 1 -1